HTML

100 dolog ami kurvára nem érdekel

Biztos felmerült már mindenkiben mennyi felesleges információval gazdagodik naponta, ami igazából nem csak felesleges, de nem is érdekes. Nah vannak azok a dolgok amik már olyan szinten nem érdekesek, hogy tényleg, de tényleg nem érdekelnek. És az ami már annyira nem érdekel, hogy szóvá is teszem, annak jár egy lista. Ha valami megtetszik elraktározhatod, moint információ, hogy "hohó, hát ez nem érdekel". Így nem akkor kell kitalálni, hogy vajon érdekel-e a téma, amikor éles szituációban gyűjtesz információt. A blog folyamatosan bővül, hogy ne legyen senkinek nagy nyomás 100 dolgot egyszerre leszarni. Az 10 legtöbbet hozzászóló... Nos szintén nem érdekel...

Friss topikok

Címkék

Na ezen mindig felbaszom az agyam. Klasszikus példája a Kúl liszt Hángöri vagy a szánalmasnál is szánalmasabb Közgáz kúl liszt, akik aztán tényleg nagyon büszkék lehetnek magukra, hogy mekkora emberek járnak oda pókerezni az aulába. Kurvára nem érdekel. Még akkor se, ha smároltam volna a 2008-as lista szerint az ország "legcoolabb" emberével, mielőtt azzá választották. A legjobbak a kommentek. "Annyira hipster, hogy már mainstream."  Szép munka, jól megmagyaráztad magad. Tanuljál meg beszélni magyarul, (nem mintha attól érdekelne, hogy ki a Corvinus legmenőbb embere) vagy hallod, takarodjál. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://100dologaminemerdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr803570935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grammar Nazi 2012.01.17. 19:52:37

hát az mondjuk elég gáz, ha az nem esik le, hogy a cool list hungary micsoda (hint: nem a valakik által menőnek gondolt emberek listája)

100dologamikurvaranemerdekel 2012.01.31. 02:18:56

@Grammar Nazi: te is okosabb vagy mint egy 5-es. Ha elég zabot eszel felkerülhetsz a cool list-re.

Grammar Nazi 2012.02.02. 09:14:13

@100dologamikurvaranemerdekel: Te nem a modoros blog főszerkesztője vagy véletlenül?
süti beállítások módosítása